Logo Logo Rick Molenaar Geluidsadvies over ons

Over ons

Van ontwerpen van horeca licht- en audio installaties, volledig geautomatiseerde shows en audio opnames op locatie tot lichtontwerpen en complete theater producties. Bijna alles is mogelijk.

Rick is als geluidstechnicus in 1985 begonnen bij het Bossche P.A. verhuurbedrijf Luid & Duidelijk van Bert van de Ven. Na een aantal projecten zoals Perfect Team, Bossche lokale omroep stichting en eigen bedrijfje is hij bij Stagelight begonnen als belichter. Prachtige projecten gedaan zoals festival Boulevard, de show Otto e Mezzo van de Arjan van Dijk groep, een tourtje met het Amsterdams Marionetten Theater in noord Frankrijk en diverse andere projecten op locatie. Door de werkzaamheden bij Stagelight kwam hij terecht bij de Party Company als hoofd techniek.

Toen kreeg hij de kans om vaker te touren en kwam daardoor terecht bij Pieter Smit waar hij werkte als chauffeur, inspicient en technicus bij diverse voorstellingen zoals "Kniel met je goeie been" met o.a. Adelheid Roosen, "Lori Spee sings Herman van Veen" en de voorstelling "Soiree met Annie M.G." met o.a. Carol van Herweijnen en Metta Gramberg.

Ook in het Helmondse is hij actief door onder andere diverse voorstellingen met KunstKwartier, het project Xperiment van Anneke Schröder en Wim Peters, de voorstellingen van toneelgroep Genesius maar ook was hij verantwoordelijk voor de audio opnames van de CD/DVD Nei Skoen van het Helmondse Petazzie.

In 2003 is hij begonnen bij Theater Het Speelhuis in Helmond waar hij nog steeds met heel veel plezier werkt.