New

Blink(1) MK3

blink(1) is 's werelds beste indicatielampje, ontworpen om u een overzicht te geven van alles op uw computer of internet.


blink(1) maakt het gemakkelijk om elke gegevensbron in de cloud of op uw computer aan te sluiten op een full-color RGB LED, zodat u kunt weten wat er gebeurt zonder vensters te controleren, naar websites te gaan of opdrachten te typen.  blink(1) mk3 verbetert de originele blink(1) met betere functionaliteit en geweldige nieuwe functies.


blink(1) verpakt drie dimensies van informatie (kleur, helderheid en patroon) in een enkel klein pakket dat in elke USB-poort op bijna elk apparaat past. Het maakt het ongelooflijk eenvoudig om elke gegevensbron in de cloud of op uw computer aan te sluiten op een rgb-led in kleur, zodat u weet wat er gebeurt zonder vensters te controleren, naar websites te gaan of opdrachten te typen.


We hebben blink(1) ontworpen in de geest van onze favoriete old school Unix tools en we hebben ons best gedaan om het eenvoudig, flexibel en robuust te maken.

Bekijk de folder

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Blink(1) MK3

  • Merk: ThingM
  • Productcode: Blink(1) MK3
  • Beschikbaar: 30
  • 25,00€

  • Excl. BTW: 20,66€