New

Dit is de Elgato Stream Deck voor Windows en Mac.

Doorbreek de grenzen

Je ontwerpt hoogwaardige content met behulp van de beste technologie ter wereld. Maar je wilt meer. Met Stream Deck kun je je creatieve geest loslaten en furore maken op Twitch en YouTube, zonder je focus op het allerbelangrijkste - je publiek - te verliezen.

Neem de controle

15 LCD-toetsen staan klaar om een onbeperkt aantal acties uit te voeren: daardoor is het niet meer nodig om snelkoppelingen in te delen en te onthouden. Met de gevoelige one-touch toetsen kun je tussen scènes schakelen, media opstarten, het geluid aanpassen en meer, en visuele terugkoppelingen bevestigen elke opdracht. Dergelijke bedieningsmogelijkheden waren van oudsher alleen beschikbaar voor de reguliere entertainmentomroepen. Maar nu is het ook voor jou binnen handbereik.

Stroomlijn je opstelling

Elgato Game Capture, OBS, XSplit, TipeeeStream, Twitch, YouTube, Mixer, en meer - Stream Deck integreert je programma's en spoort automatisch je scènes, media, en geluidsbronnen op, zodat je ze met slechts een druk op de knop kunt bedienen.

Wees proactief

Geautomatiseerde meldingen maken het leven makkelijker. Maar tussen het bedanken van de donateurs en het verwelkomen van nieuwe abonnees is nog meer dan genoeg ruimte over voor wat zelfexpressie. Gebruik Stream Deck om je onscreen capriolen naar een hoger niveau te tillen met GIF's, plaatjes, video's, en geluidsfragmenten. En als je dan toch bezig bent, breng dan ook lower thirds aan en omlijst je content met kenmerkende intro en outro graphics. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus ga op onderzoek uit en experimenteer. Doe wat je moet doen om je creatieve positie te verbeteren, en geef er een persoonlijke draai aan.

Maak het helemaal van jou

Pas Stream Deck moeiteloos aan. Sleep eenvoudig acties naar toetsen en pas ze naar wens aan met aanpasbare icoontjes. Wil je nog meer mogelijkheden? Bed mappen in andere mappen in en bewaar zoveel acties als je wil. Of nog beter, sla unieke toetsconfiguraties op als specifieke profielen voor verschillende games en apps, verwissel ze on-the-fly, en deel ze met mede-ontwikkelaars.

Grijp het moment vast

Wanneer je stream epic wordt, heb je geen tijd meer om je prestaties te tweeten. Maar je weet dat realtime interactie nodig is om je kanaal te laten groeien. Dankzij Stream Deck werken je sociale mediakanalen precies op het juiste moment. Je hoeft alleen maar op een knop te drukken.

Kom maar op

De dagen dat je langs talloze schermen moest navigeren om tot een actie te komen en uitsluitend kon vertrouwen op geautomatiseerde plug-ins om je productiewaarde te vergroten zijn voorbij. Nu heb jij het vermogen om een nieuw tijdperk van contentontwerp te exploreren, en je publiek voorbij de nog onbekende grenzen van inspiratie te voeren. Nu heb jij de controle.

Technische specificaties:

- Afmetingen: 118 x 84 x 21 mm

- Gewicht: 190 gram

- Toetsen: 15 x aanpasbare LCD-toetsen

- Interface: Geïntegreerde USB-2.0-kabel (150 cm / 59,1 in)

- Werkt met: Windows 10 (64-bit); macOS 10.11 of later

Wat zit er in de doos:

- Elgato Stream Deck.

- Verstelbare standaard.

- Quick Start Handleiding.

De Stream Deck eerst een keer proberen?

Hij is bij ons ook te huur.download Quick start guide

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Elgato Stream deck

  • Productcode: Elgato Stream deck
  • Beschikbaar: 5
  • 85,00€

  • Excl. BTW: 70,25€

Vergelijkbare producten

New
Elgato Stream Deck XL

Elgato Stream Deck XL

Elgato Gaming Stream Deck XLDe 32 aanpasbare LCD-knoppen die klaarstaan om met één tik onbeperkte mo..

190,00€ Excl. BTW: 157,02€

New
Elgato Stream deck Mini

Elgato Stream deck Mini

De stream deck mini slaat dezelfde slag als de stream deck – maar dan in een ultracompact formaat da..

87,12€ Excl. BTW: 72,00€

Stream Deck profile op maat

Stream Deck profile op maat

Kom maar op ! Laat ons uw Stream Deck profile op maat maken. Voor onder andere Q-lab, BlackMagic, al..

0,00€ Excl. BTW: 0,00€

Tags: streamdeck, stream deck, obs, YouTube