Rick Molenaar Geluidsadvies verhuur

Elgato Stream Deck XL

32 LCD-toetsen voeren al je acties uit waardoor je geen tijd meer hoeft te besteden aan het leren en onthouden van sneltoetsen op je toetsenbord. Met één eenvoudige tik op een toets wissel je van scène, open je media, pas je audio-instellingen aan en doe je nog veel meer terwijl de visuele feedback je opdrachten bevestigt. Vroeger beschikten alleen televisiezenders over deze mogelijkheden. Nu liggen ze ook binnen jouw bereik.

Het grote raster van 8x4 biedt je maar liefst 32 LCD-toetsen, elk met een heldere resolutie en vloeiende weergave. Pas ze makkelijk aan met statische of dynamische pictogrammen. Profiteer van een aanraakbediening zoals nooit tevoren: één enkele tik om al je acties uit te voeren. Krijg ogenblikkelijk visuele feedback die elke opdracht bevestigt. En tik onbevreesd op de toetsen dankzij een slipvrije magnetische steun die onder de perfecte hoek blijft staan.

Personaliseer ‘m

Stream Deck aanpassen is een fluitje van een cent. Sleep gewoon acties naar toetsen en personaliseer die toetsen met aangepaste pictogrammen. Heb je meer acties nodig? Zet dan toetsen om naar mappen en sla zoveel acties op als je wilt. Of beter nog: sla unieke toetsconfiguraties op als speciale profielen voor verschillende games en apps en wissel snel en eenvoudig van profiel. Je kunt deze profielen zelfs delen met bevriende creators.

Features

  • Met een enkele druk op de knop verstuur je geprogrammeerde tweets en chatberichten, bijvoorbeeld wanneer de stream live komt.
  • Speel verschillende GIFs, video's of geluiden af tijdens je livestream met de 32 touch knoppen.
  • Dit stream deck is geoptimaliseerd voor OBS, waardoor je direct aan de slag gaat.
  • Systeem vereisten: Mac: macOS 10.13 of hoger. Windows: Windows 10 (64-bits)

Afm. 18.2 x 11.2 x 3.4 cm Aansluitspanning USB A Opgenomen vermogen via USB A Gewicht 0.41kg zonder steun.


Foto's en downloads